top of page

ENERGETSKA MEDICINA

Kao sto je poznato ljudsko telo je sastavljeno od fizickog-vidljivog, ali takodje i od eterickog, emotivnog, mentalnog, spiritualnog i drugih nevidljivih tela. Sva ta tela su specificni energetski oblici medjusobno povezani i u stalnoj promeni. Ako su u harmoniji osecamo se zdravim.
Sve u nama i oko nas poseduje specifican energetski oblik i specificnu frekvenciju – karakteristicnu vibraciju, unikatnu samo za njih (npr. virus, bakterija, mineral, vitamin, hormon,…ali i osecanja straha, tuge, brige, agresije, depresije i sl). Danas zahvaljujuci savremenoj kompjuterskoj tehnologiji baziranoj na dostignucima kvantne bio-fizike i medicine mozemo meriti i korigovati te frekvencije, odnosno delovati na nase zdravlje.


Svakodnevne stresne situacije dovode prvo do poremecaja u nasem energetskom polju. Ako energetski disbalans dugo traje telo trosi svoje rezerve i snagu da se na prirodan nacin samo izbori sa raznim agensima. Zavisno od konstitucije, predispozicije i dugotrajnosti delovanja uzrocnika stresa nastaje neki poremecaj i bolest.

STA JE SCIO ?

SCIO je visoko osetljivi kompjuterski biofidbek, biorezonantni sistem za detekciju najreaktivnijih stresogena i terapiju istih. To je danas najkompleksniji uredjaj za medicinsku biorezonantnu (energetsku) dijagnostiku i terapiju. Sistem zahvaljujuci kompjuterskoj tehnologiji za kratko vreme preko akupunkturnog sistema skuplja i obradjuje hiljade bioenergetskih podataka ispitanika, rasporedjuje ih po vaznosti i prioritetu. SCIO na bezbolan i bezbedan nacin proverava i istovremeno koriguje energetske disbalanse i vraca ih u optimalan energetski balans. Nakon energetskog balansa ocekuje se da fizicko telo odgovori na biohemijskom nivou.


Terapeut preko SCIO sistema prolazeci kroz razlicite programe, odnosno kroz razlicite dijagnosticko-terapeutske metode moze da koriguje mnoge disbalanse i da ponudi precizne savete za dobro zdravlje.

KAKO SCIO FUNKCIONISE ?

Preciznost SCIO sistema je bazirana na dugogodisnjem istrazivackom radu Prof. William Bill Nelson-a u oblasti bioenergetske i kvantne medicine. Poznajuci elektricnu prirodu tela izumom i merenjem trivektoralne analize (QQC) energetskog oblika i frekvence (npr. patogena, alergena, toksina, neurotransmitera, hormona, vitamina, minerala, homeopatskog leka, itd) Prof Nelson je dobio osnovu za konstruisanje sistema koji meri telesnu elektro-fiziolosku reaktivnost (EPR) na oko 10000 mernih supstanci u 1/100sec (Xrroid effect). Nakon merenja i kompjuterske obrade energetskih vrednosti (voltaze, amperaze, rezistencije, impendence, kondukcije, kapaciteta, indukcije, resonance, reaktivnosti…itd) ide korigovanje disbalansa na energetskom telu koje je mnogo suptilnije i osetljivije, i na kome se pokazuju simptomi i znaci disbalansa mnogo ranije nego na fizickom telu. SCIO je jedinstven kompjuterski program koji omogucuje da prima i salje signale dvosmerno (biofidbek), tj. prepoznaje energetske aberacije i koriguje ih u isto vreme.

TERAPIJE

-automatska elektro-akupunktura
-energetske biofidbek homeopatske terapije
-fizicki,mentalni,emotivni antistres (menadzerska bolest)
-antistres ANS (simpatikus, parasimpatikus-vagus)
-antistres terapije respiratornog sistema
-antistres terapije digestivnog sistema
-antistres terapije cirkulacije i limfnog sistema
-antistres terapije koze i kostano-zglobnog sistema
-balansiranje hormona i metabolizma
-stimulacija imunog sistema
-detoksikacija-otkriva i stimulise izbacivanje najreaktivnijih organskih i neorganskih toksina
-desenzibilzacija najreaktivnijih inhalatornih i nutritivnih alergena
-otkriva nutritivne potrebe i disbalanse
-protivupalne terapije i terapije bola
-terapija ‘zapping’ najreaktivnijih patogena
-auto Rife magnetoterapija
-auto trivektor DNA terapije
-ubrzava oporavak nakon razlicitih trauma-fizickih i psihickih
-emocionalne i mentalne terapije (NLP), stimulacija memorije, koncentracije i ucenja
-pomoc u odvikavanju od pusenja
-otkriva i balansira funkcionalne i nutritivne promene srca (ECG) i mozga (EEG)
-otkriva i neutralise uticaj geopatogenog, el-magnetnog i drugih stetnih zracenja
-kozmeticki tretmani (tonifikacija i lifting koze, anticelulit, anti adipozna terapija, duboka detoksikacija, anti-aging)
-sportski programi (oksigenacija, koordinacija, fleksibilnost, fokusiranost, ubrzava oporavak nakon fizickih i psihickih trauma)
-energetski balans cakri i pripadajucih organa
-balansiranje aure

 

unnamed.jpg
bottom of page